Zeeman lanceert goedkope designerzonnebril

Zeeman lanceert goedkope designerzonnebril

Zeeman brengt een collectie goedkope designerzonnebrillen op de markt. Eerder kwam de textieldiscounter al met onder meer een trouwjurk voor 29,99 euro en geurtjes voor 4,99 euro.

Volgens Zeeman hoeven dit soort artikelen niet duur te zijn 'als je alles eenvoudig houdt'. Vanaf komende woensdag verkoopt de discounter zonnebrillen 'van premium kwaliteit' voor 24,99 euro. Zeeman kan ze voor die prijs leveren, omdat het ze in grote aantallen laat maken en genoegen neemt met een kleine marge. Bovendien worden ze verkocht zonder luxe brillenkoker.

Zeeman liet de brillen naar eigen zeggen ontwerpen door een gerenommeerde brildesigner en koos voor hoogwaardige materialen. "Zo komt het acetaat van het bekende Italiaanse familiebedrijf Mazzucchelli." De scharnieren zijn van roestvrij staal en de pootjes hebben een metalen kern, waardoor ze volgens de discounter sterk en toch duurzaam zijn. De glazen zijn aan de binnenkant ontspiegeld en hebben een UV400-filter voor bescherming tegen de zon.

Zeeman komt daarnaast ook met een collectie opvallende ontwerpen, in speciaal voor de discounter gemaakte kleuren. Deze zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en kosten 49,99 euro.

RetailTrends sprak twee jaar geleden met directeur marketing en e-commerce Caroline van Turennout over de opvallende reclamecampagnes van Zeeman. Belangrijkste doel van deze campagnes is de ogen openen van nieuwe klanten. "Als je het beeld hebt dat Zeeman niets voor jou is, dan moet je even wakker geschud worden", legde Van Turennout uit.

Reacties 1


Marjo Doeve 25 mei, 19:47

Complimenten voor de reclame voor zonnebrillen! In tijden niet zo’n stylistisch kunstwerkje gezien!

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!