Douxe wil uitbreiden naar het buitenland met 'mini-hotels'

Douxe wil uitbreiden naar het buitenland met 'mini-hotels'

Hotel-lifestylemerk Douxe wil winkels openen in het buitenland waar hotellerie en retail samenkomen. Dat vertelt managing director Liselotte Koenders in een gesprek met RetailTrends.

In 2020 opende het Nederlandse merk een winkel in Den Haag. Afgelopen voorjaar volgde een winkel in Amsterdam waar een nieuw retailconcept getest wordt. In plaats van een winkel stap je een mini-hotel binnen vol producten. “Een uniek retailconcept waar de hotellerie en retail samenkomen”, aldus Koenders.

Momenteel worden alle details uitgewerkt in de flagshipstore in Amsterdam. “Als het zover is dan willen we ook fysieke stores neerzetten in bijvoorbeeld Duitsland, een grote potentiële markt voor ons. Het zal niet volgend jaar zijn, eerder het jaar erna.”

Volgens Koenders zijn er verschillende opties voor Duitsland. “Keulen, Düsseldorf en München zouden logische stappen zijn. Maar ook Zwitserland en Italië kunnen grote markten voor ons merk zijn.”

In dit interview vertelt managing director Charlotte Koender over Douxe, het merk dat haar man oprichtte en dat klanten het vijfsterrenhotelgevoel wil meegeven.

Hier kun je een kijkje nemen in het mini-hotel van Douxe in Amsterdam.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!