E-commerce Bed Bath & Beyond verkocht aan Amerikaanse branchegenoot

E-commerce Bed Bath & Beyond verkocht aan Amerikaanse branchegenoot

De onlineactiviteiten van Amerikaanse winkelketen Bed Bath & Beyond worden overgenomen door woonwebshop Overstock.com, voor 21,5 miljoen dollar. Een rechtbank in de staat New York heeft de deal goedgekeurd.  

Overstock.com, een Amerikaanse woonwebshop, heeft vorige week een faillissementsveiling van Bed Bath & Beyond gewonnen. Het wachten was op een hoorzitting om de deal af te ronden. Nu deze is goedgekeurd, neemt Overstock.com de merknaam, het intellectuele eigendom en het e-commerceplatform van Bed Bath & Beyond over. De inventaris en de winkels maken geen deel uit van de koop. 

Ook zijn er inmiddels honderden huurcontracten afgerond, waarmee het winkelbestand van Bed Bath & Beyond drastisch is verkleind. Wel houden de 120 winkels van dochterketen buybuy Baby de deuren geopend voor de faillissementsverkoop. Vanaf woensdag gaan deze merkrechten onder de hamer. 

Volgens Reuters is er al belangstelling gewekt voor dit deel van de activiteiten. Het kan zijn dat de winkels van deze keten wel worden overgenomen. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!