Vitaminstore benoemt nieuwe directie

Vitaminstore benoemt nieuwe directie

Eduard Brenninkmeijer is de nieuwe algemeen directeur van Vitaminstore. Dezsö Rácz wordt financieel en operationeel directeur, waarmee de gezondheidsketen een geheel nieuwe directie heeft.

Brenninkmeijer ging een jaar geleden aan de slag bij Vitaminstore als head of e-commerce & CRM. Eerder was hij onder meer head of marketing bij fietswebwinkel AGU en skincaremerk Paula’s Choice. Rácz is sinds begin dit jaar al interim-directeur bij Vitaminstore en werkte eerder onder meer bij Rituals en Leapp.

Tussen september 2021 en afgelopen maart was Noor de Bruijn ceo van Vitaminstore. Zij stapte toen op vanwege een verschil van inzicht met de aandeelhouders over de te volgen strategie, laat een woordvoerder desgevraagd weten. “We zijn blij met de bijdrage die zij heeft geleverd, maar het was beter om uit elkaar te gaan.” Oprichter Alain Vermeulen nam na haar vertrek tijdelijk het stokje over als interim-ceo. Hij blijft als adviseur betrokken bij de winkelketen, net als medeoprichter Koert Otten.

Vitaminstore noemt de benoeming van de nieuwe directie een belangrijke mijlpaal in de verdere groei en de ontwikkeling van het bedrijf. Vitaminstore bestaat dit jaar 25 jaar.

Foto: links Eduard Brenninkmeijer, rechts Dezsö Rácz

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!