Toch geen miljoeneninvestering voor De Pindakaaswinkel

Toch geen miljoeneninvestering voor De Pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel is niet in zee gegaan met de investeerders van het tv-programma Dragon’s Den. Dat schrijft mede-eigenaar Michiel Vos in een LinkedIn-post.

Vorige week was in een uitzending van Dragon’s Den te zien hoe de eigenaren van De Pindakaaswinkel een deal sloten voor een investering van 1,8 miljoen euro, in ruil voor 20 procent van de aandelen. Die opnames zijn echter al meer dan een jaar geleden gemaakt. Enkele maanden na de opnames gingen de oprichters in gesprek met de investeerders en kwamen ze er uiteindelijk niet uit. De beoogde nieuwe aandeelhouders hadden volgens Vos ‘een te ambitieus groeiplan’, met onder meer de gang naar de supermarkt, waar de oprichters zich niet in konden vinden.

Vos zegt vooral aan het programma te hebben meegedaan om gebruik te kunnen maken van de expertise van eventuele investeerders en kijkers. Een investering zelf was niet per se het doel. 

De Pindakaaswinkel bestaat sinds 2016 en doet het vooralsnog zonder externe investeerders. De formule heeft inmiddels 15 eigen winkels.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!