Webshops Aktiesport en Perry naar Sprinter 

Webshops Aktiesport en Perry naar Sprinter 

De webshops van Aktiesport en Sprinter zijn omgebouwd naar Sprinter. Beide websites leiden nu naar de webshop van de Spaanse sportretailer. 

Perry Sport bouwde onlangs 14 winkels in Nederland om naar de formule van de Spaanse zusterketen Sprinter. Dat bleek uit een inventarisatie van RetailTrends. Met 16 winkels in Nederland, heeft het winkelbestand van Perry Sport nog wel de overhand. 

Steeds meer locaties van Perry en Aktiesport worden omgebouwd naar Sprinter. Ook online. Waar eerder de naam van de webshop werd gewijzigd naar Perry X Sprinter, is er nu te lezen dat de 2 sportretailers nu Sprinter zijn. De retailer zegt ‘zijn krachten te bundelen’, voor meer winkels en een breed assortiment.

Sports Unlimited Retail, het moederbedrijf van Perry Sport en Aktiesport, is sinds 2 jaar in handen van het Spaanse Iberian Sports Retail Group (ISRG). JD Sports, die beide bedrijven in handen heeft, nam onlangs ook de rest van de aandelen over. 

Sportretailer Sprinter valt ook onder ISRG. De keten opende in 2021 zijn eerste Nederlandse winkel in Rotterdam. Daarna volgden onder meer Almere, Den Haag, Leiden, Nijmegen en Zwolle.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!