Intergamma gooit directieteam om 

Intergamma gooit directieteam om 

Intergamma, het moederbedrijf van Karwei en Gamma, breidt zijn directieteam uit met 7 nieuwe namen. Cees van Vliet, oud-coo van Jumbo, gaat Gamma in Nederland leiden.

Met een nieuw directielid voor alle 3 de formules wil Intergamma met Karwei en Gamma (in Nederland en in België) meer marktaandeel verwerwerven. Nicky Claeys start bij Karwei; in België valt Gamma onder de verantwoordelijkheid van Dominique Motte. 

Los van de 3 formules benoemt Intergamma ook een nieuwe HR-directeur (Levina Kleijwegt) en gaat Constantijn Weyting zich als nieuwe cco inzetten voor het verbeteren van het assortiment. Jurre Mulder wordt benoemd tot technologie- en e-commercedirecteur; Harold van de Scheur gaat invulling geven aan een nieuwe afdeling: formats.

 "Alle investeringen zijn gericht op het verwezenlijken van onze ambitie om hét favoriete adres te worden in de huis- en tuinmarkt. En dat doen we met een vernieuwd, sterk directieteam dat klaar is voor deze klus", aldus Joost de Beijer, die de ceo blijft van Intergamma. Laura Hendrickx blijft er de cfo.

Gamma en Karwei moeten een ‘one-stop dhz-shop’ worden. Met deze stappen bouwen de klusketens volgens ceo Joost de Beijer aan een sterk fundament. Dit zijn de 3 pijlers van het nieuwe model. Geen member? Kijk hier naar de opties.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!