DekaMarkt stelt erfgenaam aan als manager operatie

DekaMarkt stelt erfgenaam aan als manager operatie

Maarten Kat is aangesteld als manager operatie van DekaMarkt. Daarmee is deze functie van het bedrijf weer in handen van een erfgenaam. 

Kat is aangesteld na het vertrek van Ralf Simons. Binnen de winkeloperatie heeft Maarten Kat verschillende rollen vervuld, waaronder supermarktmanager en zijn meest recente positie als rayonmanager. Nu neemt hij het deel van winkeloperatie dus over van Simons.

Simons werd in 2020 verantwoordelijk voor de winkeloperatie en online bezorging van DekaMarkt. Onder Simons' leiding werden 19 voormalige Deen-winkels in het winkelnetwerk van DekaMarkt geïntegreerd. Vanaf 2022 werd Bart Oprel algemeen directeur en kreeg de dagelijkse leiding, samen met Dirk Kat, in handen. 

DekaMarkt werd in 1941 opgericht door de familie Kat en heeft inmiddels 104 fililalen in Nederland. Deze zijn verspreid over de provincies Noord-Holland, waar het bedrijf oorspronkelijk vandaan komt, Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Utrecht en Flevoland. DekaMarkt opende eind vorig jaar zijn honderdste winkel, in Egmond aan Zee. Inmiddels heeft het concern naar eigen zeggen 2 procent marktaandeel.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!