H&M opent pop-up store voor tweedehandsplatform

H&M opent pop-up store voor tweedehandsplatform

H&M heeft in Berlijn een pop-up store geopend voor zijn tweedehandsplatform Sellpy. Ook voegde H&M tweedehands interieurproducten toe aan 4 H&M Home-winkels in Duitsland en Zweden.

H&M heeft een pop-up store in Berlijn geopend voor zijn tweedehandsplatform Sellpy. Ook is er een tijdelijke selectie van tweedehands interieurproducten toegevoegd aan 4 H&M Home-winkels in Duitsland en Zweden.

In de pop-up store van Sellpy is een wisselende selectie tweedehandskleding te vinden. Naast kleding zijn er ook schoenen en accessoires te koop. De tijdelijke winkel op Rosenthaler Straße 36 blijft open tot eind december. 

Sellpy bestaat al sinds 2014 in thuisland Zweden. H&M investeert sinds 2015 in het platform, via de investeringstak H&M Co:Lab.

H&M streeft naar eigen zeggen naar meer circulariteit. Naast het openen van de tijdelijke winkel bracht het deze week ook een selectie tweedehands interieurproducten naar 4 H&M Home-winkels in Duitsland en Zweden.

In Berlijn, Hamburg, Stockholm en Malmö zijn speciale tafels in de winkel ingericht voor deze items. De pre-loved selectie is in deze winkels verkrijgbaar tot en met zondag 15 oktober.

Onlangs bracht RetailTrends een bezoek aan een event van H&M in Berlijn over de toekomst van de mode-industrie. Zo werd er onder meer in een panel gesproken  over circulaire businessmodellen. Later lees je hier meer over op RetailTrends.

Dit is een premium artikel

Verder lezen?

Sluit je net als 2.500 bedrijven aan bij de RetailTrends-community

Slechts €10 voor de eerste maand

Word member van RetailTrends en krijg;
✅ toegang tot alle premium content;

✅ het RetailTrends-magazine (print + online);

✅ net als 40.000 nieuwsbriefabonnees dagelijks het laatste nieuws in je mailbox;

✅ gratis vacactureplaatsingen op RetailTrends Jobs;

✅ korting op RetailTrends-events.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!