Tess V breidt opnieuw uit met filiaal in Brabant

Tess V breidt opnieuw uit met filiaal in Brabant

Het Nederlandse modemerk Tess V opent op korte termijn een derde vestiging. Een jaar na de winkelopening in Utrecht, volgt binnenkort een locatie in Breda.

Tess V meldt op Instagram te mikken op een winkelopening eind maart, begin april. De nieuwe brandstore komt aan de Veemarktstraat 33, waar voorheen een boetiek van modemerk L'Ago B was gevestigd. Het hoekpand is een rijksmonument in de Brabantse stad en telt zo'n 135 vierkante meter. Rondom Tess V's nieuwe brandstore zijn winkels te vinden van Marie-Stella-Maris en My Jewellery. 

Het is de derde winkel in een korte tijd: slechts anderhalf jaar geleden opende Tess V zijn eerste fysieke locatie in het centrum van Nijmegen. Daarop volgde een winkel in Utrecht, aan Oudkerkhof in de binnenstad.

Tessa Verwoert begon 7 jaar geleden (toen 15 jaar oud) in Rhenen met een webshop. Het merk richt zich naar zeggen op 'de moderne, trendy vrouw met een grote liefde voor kleding en shoppen'. Het modemerk kan inmiddels rekenen op een groeiende fanbase, met 125 duizend volgers op Instagram en anderhalf miljoen likes op TikTok.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!