Blokkers winkeldirecteur stapt over naar Intergamma

Blokkers winkeldirecteur stapt over naar Intergamma

Dennis Besems heeft zijn functie als Blokkers coo en directeur winkeloperatie neergelegd. Hij kondigt op LinkedIn over te stappen naar Intergamma, waar hij vanaf midden april start als directeur bij Gamma.

Dennis Besems was de afgelopen 7 jaar aan boord bij Mirage. Hij begon in 2017 als coo en directeur winkeloperatie bij Big Bazar, waar hij verantwoordelijk was voor alle locaties in België en Nederland. In 2021 stapte hij over op zusterbedrijf Blokker, waar hij verantwoordelijk was voor de eigen filialen en franchisers. Na 3 jaar stopt hij met zijn functie. 

"We hebben een mooie ontwikkeling met elkaar gemaakt en de weg vooruit verder vormgegeven door het optimaliseren van bestaande processen, verbeteren van de bedrijfsresultaten en het winkelnetwerk en het opstarten van vele nieuwe initiatieven", blikt Besems terug.

Vóór Big Bazar bekleedde Besems zo'n 10 jaar (tussen 2007 en 2017) verschillende leidinggevende functies bij Jumbo.

Wie Besems functie gaat vertolken is nog niet bekend. Wel is het de tweede keer in korte tijd dat er een directiewissel plaatsvindt bij Blokker: dit jaar werd het stokje van ceo door Jeanine Holscher doorgegeven aan inkoopdirecteur Pauline Boerman.
 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!