Stoov breidt webshop uit naar Australië

Stoov breidt webshop uit naar Australië

Stoov heeft onlangs zijn webshop gelanceerd in Australië. De warmtekussens- en dekens van de voormalig RetailRookie zijn nu voor het eerst buiten Europa te vinden. De verkoop daarvan gaat via de eigen e-commercekanalen. 

Voor de stap naar Australië werkt Stoov samen met lokale ondernemers, meldt oprichter Teun van Leijsen op LinkedIn. Duco van Breemen zet er het e-commercenetwerk op. Voor Stoov betekent het de volgende stap in het doel om het landenportfolio uit te breiden.  "'Het is altijd ergens winter' werd ons motto", aldus Van Leijsen.

Naast Nederland en Australië is Stoov online actief in Duitslkand, Frankrijk, België, Denemarken en Spanje. Ook is het merk sinds zo'n anderhalf jaar actief in wholesale. Zo werkt het bedrijf in Duitsland samen met KaDeWe Group. In Nederland is Stoov een samenwerking aangegaan met de Bijenkorf, waar de producten via de webshop en in de warenhuizen in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Den Haag te vinden zijn.

Stoov is in 2014 opgericht en werd zowel in 2023 als in 2024 bekroond tot snelstgroeiende merk van Nederland. Net als onder meer Nomad, Passa Sports en BenBits zit het in het portfolio van investeerder Nederlands Merkgoed.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!