Nieuwe ceo voor moederbedrijf Bruynzeel Keukens

Nieuwe ceo voor moederbedrijf Bruynzeel Keukens

Mark Slappendel is de nieuwe ceo van De Keuken Groep (DKG). Hij volgt Erik Boom op bij het moederbedrijf van onder andere Bruynzeel Keukens.

Slappendel bekleedt de functie van topman sinds 1 mei, maar het bedrijf maakt het nu pas bekend. De nieuwe ceo moet de leidende positie van DKG de komende jaren duurzaam uitbouwen, aldus het bedrijf in een statement. "Met Slappendel in de organisatie zijn wij ervan overtuigd dat we samen een succesvolle, volgende fase in de groei en ontwikkeling van DKG tegemoet gaan", aldus Jeroen Princen, voorzitter van de raad van commissarissen.

Voor zijn aanstelling Slappendel managing director bij de Mixing Systems Divisie van de Zwitserse Bühler Group, een multinational op het gebied van technologie en innovatie in de voedselsector. Bij De Keuken Groep wil Slappendel zijn ervaring gebruiken om het bedrijf verder te brengen: “We zetten in op verdere innovatie, digitalisering en verduurzaming om onze klanten ook in de toekomst met goede producten te bedienen.”

Bruynzeel Keukens heeft in Nederland ongeveer 30 filialen. De keukens worden gemaakt in de keukenfabriek van het bedrijf in Bergen op Zoom.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!