​Bruynzeel Keukens trekt zich terug uit België

Keukenconcern DKG brengt het aantal merken en distributiekanalen in België terug. De acht eigen winkels van Bruynzeel Keukens worden daarom gesloten. Dat laat directeur branding & marketing Helen van Trierum weten aan RetailNews.

DKG is momenteel met de merken Bruynzeel Keukens, Keller Keukens en DKG Keukens actief bij onze zuiderburen. Het Nederlandse concern ziet alleen toekomst in België voor het laatstgenoemde merk, waarbij keukens onder private label worden aangeboden aan keukendealers en andere retailers.

DKG is inmiddels met enkele partijen in gesprek over de verkoop van de acht winkels van Bruynzeel Keukens. Het keukenconcern zegt daarbij zoveel mogelijk werkgelegenheid te willen behouden. DKG heeft momenteel veertig werknemers in België.

De keukens die onder het private label vallen worden geproduceerd in de keukenfabriek in Bergen op Zoom, die vorig jaar is uitgebreid en gemoderniseerd. In eigen land telt Bruynzeel Keukens zo’n veertig vestigingen. DKG is verder actief in Dubai, India, Marokko en het Verenigd Koninkrijk. De jaaromzet bedraagt zo’n 175 miljoen euro.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!