EasyToys-producten krijgen vaste plek in Spar University-assortiment

EasyToys-producten krijgen vaste plek in Spar University-assortiment

De seksspeeltjes van EasyToys die verkrijgbaar zijn in verschillende Spar University-vestigingen hebben ‘genoeg potentie’ voor een vaste plek in het assortiment. Dat bevestigt een Spar-woordvoerder tegenover Distrifood.

Daarmee krijgen de producten een upgrade. Eerder stonden ze alleen in displays in de winkel. "Deze displays maken plaats voor een positie op het schap. Een groot deel van het assortiment gaan we namelijk opnemen in het schappenplan: glijmiddel, condooms en single use sekspeeltjes. Dit zal in alle winkels van Spar University plaatsvinden", aldus een woordvoerder.

Dat er ruimte wordt gecreëerd voor een vaste plek in de winkel, staat haaks op eerdere berichtgeving rond de samenwerking. Het universiteitsblad Cursor meldde dat in Eindhoven de collectie verdween vanwege de tegenvallende verkoop. Dat ontkent Spar dus.

De samenwerking tussen EasyToys en Spar University begon op Valentijnsdag. De uitbreiding van verkooppunten past bij de strategie van EasyToys, dat als doel heeft om het taboe op sekstoys te verbreken. Dat kan volgens EasyToys door producten op veel plekken aan te bieden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!