'Fietsenwebshop AGU heeft nieuwe eigenaar gevonden'

'Fietsenwebshop AGU heeft nieuwe eigenaar gevonden'

Het lijkt een kwestie van tijd voor fietsenwebshop AGU gered wordt. Het bedrijf heeft een nieuwe eigenaar gevonden en moet daar via de rechter nu akkoord voor krijgen, meldt fietsenwebsite Tweewieler.nl.

Volgens de website moet AGU nog 1 horde nemen om alles rond te krijgen. Er is financiering nodig om de crediteuren af te betalen en tot een schuldakkoord te komen. Het bedrijf zit momenteel in een WHOA-procedure, maar wil die dus beëindigen voor het verder gaat met de nieuwe eigenaar.

AGU liet eerder al aan Tweewieler weten dat het bedrijf zo goed als break-even draait sinds april van dit jaar en dat zwarte cijfers aanstaande zijn. Om dat voor elkaar te krijgen heeft AGU flink in de kosten gesneden, zijn de investeringen in e-commerce in nieuwe landen gepauzeerd en zijn er twee reorganisaties doorgevoerd.

AGU richt zich op de verkoop van fietskleding en -accessoires. Voorheen had het merk nog eigen vestigingen in ons land (5). Inmiddels richt het bedrijf zich meer op e-commerce en wholesale in Nederland en België. Het bedrijf verkeert sinds afgelopen lente in de problemen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!