Dirk van den Broek boekt winst, DekaMarkt lijdt verlies

Dirk van den Broek boekt winst, DekaMarkt lijdt verlies

Supermarktketen Dirk van den Broek boekte in 2023 een nettowinst van 4,9 miljoen euro. Voormalig zusterbedrijf DekaMarkt leed dat jaar een verlies van 5,8 miljoen euro.

Dat blijkt volgens Quote uit de jaarrekeningen die onlangs zijn gedeponeerd. 

Dirk en DekaMarkt zijn in 2022 juridisch losgekoppeld van Detailresult Groep. Ze blijven vanwege 'schaal- en synergievoordelen' wel gebruikmaken van de logistiek, productiebedrijven en het servicekantoor.

Reacties 1


Henk Dolman 20 aug, 16:53

Wij hadden vroeger een kleine Dekamarkt. Deze werd zeer succesvol verbouwd naar een grotere nieuwe winkel en omgedoopt naar Dirk. Deze winkel altijd druk, ongeveer 18 maanden geleden moest dirk er hals over kop uit, want de Dekamarkt wilde het pand terug hebben. een gigantische blunder. De klanten uit de omgeving Waterlandplein gingen ook allemaal naar Dirk i.p.v. naar de veel duurdere Albert Heijn Als je nu naar Deka gaat, dan kan je er een kanon afschieten, omdat hij simpelweg veel duurder is dan Dirk en het ergste als je komt voor een aanbieding op bv woensdag (folder gaat in op dinsdag) dan is het uitverkocht. De zelfscan is vaak dicht, logisch geen klanten en daarom maar 1 kassa open,

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!