Ted Baker zet online activiteiten voort in VK

Ted Baker zet online activiteiten voort in VK

Ted Baker zal zijn online activiteiten in het Verenigd Koninkrijk voortzetten. Dit kan door het partnerschap met United Legwear and Apparel (ULAC) te verlengen, zo meldt Retail Gazette.

ULAC is op dit moment al de partner van Ted Baker in de Verenigde Staten en Canada. Dit najaar wil het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk nieuwe collecties en een nieuwe website lanceren. Chris Volpe, manager operationele zaken van ULAC zegt daarover: "We zijn ervan overtuigd dat deze herlancering de opwinding voor het merk opnieuw zal aanwakkeren en de weg zal vrijmaken voor een mooie en welvarende toekomst."

Het nieuws komt vlak nadat alle Britse winkels van het merk definitief werden gesloten. Dit moest gebeuren nadat gesprekken met een mogelijk nieuwe investeerder waren geklapt. De sluiting van alle filialen kostte zo’n 700 mensen hun baan. 

Voor de Nederlandse markt zal de nieuwe deal niks veranderen. In Nederland had Ted Baker 1 winkel aan de Leidsestraat in Amsterdam en een vestiging in de Desiger Outlet Roermond. Daarnaast waren er ook 7 shop-in-shops van het merk in ons land. Deze zijn allemaal al definitief gesloten, meldde André Jansen in het faillissementsverslag. Er komt geen doorstart.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!