Flitsbezorger Flink breidt uit in Amsterdam

Flitsbezorger Flink breidt uit in Amsterdam

Flitsbezorger Flink opent extra vestigingen in Amsterdam. Zo is er sinds deze week ook een hub in het centrum van de hoofdstad, aan de Weesperstraat. 

Nog dit jaar komen er nieuwe locaties in Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Noord bij, meldt Flink. Deze groei is mogelijk doordat het bedrijf vorige maand 150 miljoen dollar (135 miljoen euro) aan financiering heeft binnengehaald

Ook het assortiment wordt de komende maanden flink uitgebreid. "In plaats van ruim 2.000 producten zal het binnenkort gaan om zo'n 5.000 producten in Amsterdam."

Na het wegvallen van Getir en Gorillas is Flink nog de enige flitsbezorger in Nederland. Het bedrijf noemt zichzelf overigens boodschappenbezorger. Binnen 10 minuten bezorgen, zoals in het begin, is er niet meer bij.

Dat komt mede doordat veel hubs naar de rand van de stad zijn verbannen omdat ze voor overlast zorgden. Bovendien is het voor de winstgevendheid van belang dat bezorgers meerdere bestellingen meenemen. Op ebitda-niveau maakt Flink naar eigen zeggen in Nederland winst.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!