Holland & Barrett: ruimte voor zeker 50 nieuwe winkels in VK

Holland & Barrett: ruimte voor zeker 50 nieuwe winkels in VK

Holland & Barrett bouwt stug door aan uitbreiding van zijn fysieke aanwezigheid. Zo moeten er in het Verenigd Koninkrijk dit jaar nog minstens 8 concessies in Tesco-winkels verschijnen. En staan voor volgend jaar 50 nieuwe winkels op de rol.

De beoogde winkelexpansie voor volgend jaar omvat zelfstandige winkels, nieuwe winkelformules en instore concessies met retailpartners, vertelt directeur vastgoed & format Nick Gerrard tegen The Grocer. “Er zijn partners in winkelcentra, of dat nu Tesco of Next of wie dan ook is, die ruimte over hebben en hun aanbod interessanter willen maken voor de klanten die bij hen winkelen”, aldus Gerrard over de concessies.

Holland & Barrett heeft zo’n 50 concessies in Tesco-winkels en is van plan om er voor de kerst nog minstens acht te openen.

Strategie
Eerder dit jaar vertelde coo Martin Tool aan RetailTrends dat de keten tot aan 2027 ruimte ziet om in Nederland en België meer dan 20 nieuwe winkels te openen, waarvan zeker 15 in Nederland en tussen de 5 en 10 in België. De focus heeft bij Holland & Barrett de afgelopen 4 jaar vooral gelegen op autonome groei. De keten wil zich vooral vestigen op A1-locaties, in drukke winkelstraten en winkelcentra.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!