Contact

Over RetailTrends Media:
RetailTrends is in 17 jaar uitgegroeid tot hét platform dat Nederlandstalige retail & brands informeert en inspireert door relevante en unieke content te bieden. 
Dit brengen wij in de vorm van een online informatie- en inspiratiesite, een magazine en diverse RetailTrends-events, webinars, podcasts en hele toffe studiereizen.

RetailTrends-magazine (zowel print als digitaal) heeft uitgebreid aandacht voor trends en strategieën en publiceert diepgaande interviews met nationale en internationale experts, marktleiders, innovators en pioniers. RetailTrends interviewt online dagelijks spraakmakende retailers en merken, duikt in de achtergronden van het nieuws en schijnt zijn licht op de belangrijkste innovaties via video’s, infographics, analyses en achtergrondverhalen op RetailTrends.nl. De nieuwspagina van RetailTrends biedt dagelijkse actualiteit over retail & brands. RetailTrends organiseert jaarlijks diverse retailevents zoals RetailTrends LiveStores That Wow,  Changemakers in Retail, Fans Love Brands en What’s Next in Retail Tech.

Redactie: redactie@retailnews.nl

RetailTrends-membership: member@retailtrends.nl

Sales: sales@retailtrends.nl

Postadres 
Postbus 78 
6720 AB Bennekom 

Bezoekadres 
Lindelaan 8 
6721 VC Bennekom 

Sales: (0318) 43 15 53 
Redactie: (0318) 43 15 57 
Fax: (0318) 43 15 58 

Directeur/eigenaar
Marcel ten Holte

Hoofdredacteur
Amnon Vogel

Eindredactie 
Reinilde van Ekris

Redactie 
Henrico Pit, Nina van Klaveren

Operationeel directeur
Benjamin ten Holte

Commercieel directeur
Gideon ten Holte

Commercieel projectmanager
Dilara Urun

Office manager
Laura Lex

Het auteursrecht op alle artikelen wordt uitdrukkelijk voorbehouden.