29
jan

Webwinkel Vakdagen

Webwinkel Vakdagen

Locatie

Jaarbeurs Utrecht

Programma

Voor de 14e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020. Na 13 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 12.715, volgt op 29 & 30 januari 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

Programma
Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Keynotezaal
Samen met Wijnand Jongen, CEO Thuiswinkel.org, gaan de keynotesprekers dieper in op dit vraagstuk waarbij zij vooral hun visie en lange termijn strategie zullen presenteren.

Lezingenzaal
In maar liefst 11 lezingenzalen zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt.

Bekijk het volledige programma.

Exposanten
Op de beursvloer vind je ruim 270 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema's, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing. Bekijk hiervoor de exposantenlijst op de website van het event.

BEURS BEZOEKEN?
Wanneer jij meer rendement uit jouw online activiteiten wilt halen, ben je op de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. De beurs is na aanmelding gratis te bezoeken.

 

Vragen? of bel ons op +31 (0) 318 431 553.

RetailTrends