Klant Kruidvat dupe conflict

Diverse commerciële spoorbedrijven weigeren nog langer de treinkaartjes van Kruidvat te accepteren. Dat meldt De Telegraaf maandag. Aanleiding voor de afwijzing is een conflict met de Nederlandse Spoorwegen (NS) .

De betreffende spoorbedrijven Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia zijn de ‘typische arrogantie van de NS’ zat. “Wij moeten alle kortingsacties maar accepteren, terwijl er nooit eerst wordt overlegd. We doen het niet langer”, aldus Arriva-directeur Anne Heitinga in De Telegraaf. Ook financieel zijn er geen afspraken over wie de kosten draagt van de acties.

CDA-Kamerlid Nihat Eski eist van demissionair minister Eurlings (Verkeer) een oplossing voor het conflict. “Dit kan natuurlijk niet. Concurrentie op het spoor is heel mooi, maar de klant mag niet de dupe worden”, aldus Eski.

Klanten van de drogisterijketen kunnen bij Kruidvat treinkaartjes kopen waarmee ze voor het bedrag van 12,49 euro één dag onbeperkt met de trein door heel Nederland kunnen reizen. De afgelopen jaren maakten honderdduizenden klanten gebruik van de actie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!