Elf retailers in race voor Beste Werkgever

Elf Nederlandse retailers hebben zich genomineerd voor de Beste Werkgevers Award 2010. Dat laat Effectory, marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek, in een persbericht weten. Het gaat om Sligro, Ahold, HEMA, V&D, Praxis, Scapino, Kwantum, vanHaren, Formido, Deen Supermarkten en Hunkemöller.

Van de 369 deelnemende organisaties hebben honderd zich gekwalificeerd als Beste Werkgever. Zij zijn verdeeld in de categorieën meer dan duizend medewerkers en minder dan duizend medewerkers. Dit levert twee keer een top-50 op, gebaseerd op onderzoek naar de algemene tevredenheid onder medewerkers. De gemiddelde respons van alle bedrijven was 68 procent.

Effectory maakt jaarlijks bekend wie zich de Beste Werkgevers van Nederland mogen noemen. De winnaars van 2010 zullen donderdag 9 september in Amsterdam worden bekend gemaakt. Ook zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar. Onderwerpen zoals leiderschap, betrokkenheid en ontwikkelingsmogelijkheden krijgen speciale aandacht tijdens de uitreiking.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!