'Kiloknaller niet eeuwig uit beeld'

C1000 gaat vooralsnog niet helemaal stoppen met kiloknaller-aanbiedingen. Volgende week wordt de kiloknaller echter wel vervangen door de actie twee broden voor één euro. Hiertoe besloot de supermarktketen omdat het momenteel onderwerp is van een aantal bijtende radiospotjes van Wakker Dier. In een reactie liet C1000 weten ‘nu even geen olie op het vuur te willen gooien’ en heeft de kiloknallers daarom voorlopig even in de wacht gezet.

Volgens C1000 betekent het tijdelijk stopzetten van de kiloknaller-acties geen structurele wijziging in het vleesbeleid. De keten is niet van mening dat dit beleid dieronvriendelijk is. Daarnaast geeft de keten aan vorige week wel degelijk biologisch vlees in de aanbieding te hebben gehad. 

Wakker Dier heeft in een reactie laten weten door te gaan met de agressieve campagne tegen industrievlees. Eerder behaalde de stichting meerdere successen door fabrikanten publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Zo waren er al acties tegen onverdoofd gecastreerde varkens en tegen kalfsvlees.

Lees ook: C1000 stopt met kiloknallers

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!