Unilever doneert 1 miljoen euro aan Pakistan

Unilever gaat 1 miljoen euro aan geld en goederen doneren aan hulporganisaties die Pakistan helpen met de wederopbouw na de verwoestende moessonregens. Dat laat Food Holland online weten. De donatie wordt verdeeld tussen het World Food Programme (WFP), UNICEF, Save the Children, Oxfam en Population Services International (PSI) en bestaat uit zowel geld als producten, waaronder zeep, tandpasta en shampoo.

Volgens Ehsan Malik, voorzitter Unilever Pakistan, zal Unilever veel verzoeken om hulp gaan ontvangen. "We zullen hier doelgericht mee omgaan en slachtoffers van de overstromingen helpen met geld en producten via de hulporganisaties en via distributeurs en verkoopteams." Daarnaast heeft het was- en voedingsmiddelenconcern in samenwerking met haar partner, het World Food Programme (WFP), een website gelanceerd om bijdrages te kunnen ontvangen van haar medewerkers. Deze zullen door Unilever worden verdubbeld.

In Pakistan werkt het concern samen met lokale overheden in de gebieden waar haar fabrieken zijn gevestigd – de Rahim Yar Khan fabriek (voor producten voor huishoudelijke en persoonlijke verzorging) en de Khanewal theefabriek – om door middel van productdonaties hulp te bieden. In deze gebieden verlenen ook veel medewerkers persoonlijk hulp.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!