Bol.com opent wifi-winkel voor e-readers

Webwinkel Bol gaat zich middels een speciale wifi-winkel ook richten op e-readers met wifi-mogelijkheden. In deze winkel kunnen klanten met een daarvoor geschikte e-reader ook via draadloos internet e-boeken bestellen.

Eerder was het slechts mogelijk digitale boeken via USB-kabel te downloaden naar de verschillende apparaten. Met de nieuwe wifi-winkel richt Bol.com zich op de BeBook Neo. Bezitters van dit apparaat kunnen via e.bol.com digitale boeken kopen en downloaden naar de reader. Ook is er de mogelijkheid te betalen met automatische incasso. Bol.com verkoopt de BeBook Neo uiteraard ook. Deze is voor 329 euro verkrijgbaar.

Bol.com ziet de verkoop van e-readers en digitale boeken dagelijks groeien. Met de nieuwe mogelijkheid om draadloos boeken op de reader te zetten, denkt de webwinkel de digitale boekenmarkt van een extra stimulans te voorzien.

Binnen afzienbare tijd wil het bedrijf meer wifi e-readers gaan verkopen. Eerder liet algemeen directeur Daniel Ropers doorschemeren ook de iPad en de Kindle te willen verkopen. Momenteel is de webwinkel hiervoor in gesprek met de verschillende aanbieders over marges en voorwaarden zoals compabiliteit met ePub.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!