Media Markt biedt Polare helpende hand

Media Markt brengt de crowdfundingactie van Polare in Rotterdam de komende weken actief onder de aandacht van zijn klanten. “We willen het niet over onze kant laten gaan om zo’n mooi en oud bedrijf als Donner uit het centrum te laten verdwijnen”, stelt vestigingsdirecteur Marcel Captein.

Het management van de lokale boekhandel probeert via crowdfunding een doorstart te realiseren voor het voormalige Donner. De winkel bevindt zich in Rotterdam tegenover een filiaal van Media Markt. Klanten van de elektronicaketen krijgen de komende weken informatiemateriaal over de actie, terwijl Media Markt het ook onder de aandacht brengt in zijn huis-aan-huisfolder en website. Het plan om de vouchers ook in de winkel te verkopen, werd door de crowfunder ontraden.

Directeur Barry van Ruiven pleit voor meer samenwerking binnen de retail. “Wij vinden dat er meer moet gebeuren om winkelstraten en -gebieden gevarieerd en levendig te houden. Dat is in ieders belang.” Dat begint volgens hem met meer samenwerking tussen bedrijven, overheid en projectontwikkelaars. “Daarom doen we met deze actie direct boter bij de vis.”

Media Markt wil andere Polare-winkels met soortgelijke plannen verder graag koppelen aan de lokale directie.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!