Inglot opent webshop en Belgische winkel

Cosmeticaretailer Inglot opent volgende maand in Antwerpen zijn eerste Belgische winkel. Daarnaast heeft de Nederlandse tak van de Poolse keten zijn webshop heropend na het faillissement van vorig jaar. Dat laat een woordvoerder van de winkelketen weten aan RetailNews.

Inglot werd vorig jaar oktober, drie jaar na de entree op de Nederlandse markt, failliet verklaard. Het cosmeticamerk had op het hoogtepunt vier winkels in Nederland en enkele shop-in-shops bij V&D. Na de doorstart bleef alleen de brandstore in Amersfoort over. Wereldwijd beschikt het cosmeticaconcern over meer dan driehonderd winkels, onder meer in grote steden als New York, Londen, Barcelona en Milaan.

“Inglot richt zich in Nederland voornamelijk op uitbreiding via shop-in-shops binnen grote kapperszaken”, stelt de woordvoerder. Daar beschikt de retailer over een eigen stand waar de producten van Inglot te verkrijgen zijn. De bezoeker kan voor vragen terecht bij de daarvoor getrainde kappers.

De webwinkel van het cosmeticamerk is volledig vernieuwd. Daarbij is vooral de nadruk gelegd op de uitgebreide kleurvariaties in het assortiment van Inglot, aangezien het merk daar volgens de woordvoerder om bekendstaat. Alle producten van Inglot zijn online verkrijgbaar en worden bij een bestelling voor één uur ’s middags de volgende dag bezorgd.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends