Phone House en Apple slaan handen ineen

Telecomretailer Phone House is een directe samenwerking aangegaan met Apple. Alle filialen van Phone House krijgen de beschikking over het complete iPhone-assortiment, inclusief bijpassende accessoires. Dat heeft de telecomretailer woensdag bekendgemaakt.

Klanten kunnen nu bijvoorbeeld ook bij Phone House terecht voor een simlockvrije iPhone. “Door de samenwerking krijgen Phone House-klanten laagdrempelig toegang tot alle gewilde producten van Apple”, stelt managing director Eric-Jan Doorenbosch. De telecomretailer probeert klanten zo een betere ‘Apple experience’ te bieden.

De zichtbaarheid van iPhone-producten wordt de komende tijd in alle ruim tweehonderd vestigingen verhoogd. Winkels in Amsterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag hadden daarbij woensdag de primeur.

Phone House kondigde eerder dit jaar al een samenwerking aan met Samsung. Zo gingen vorige maand de eerste Samsung Experience Stores open. Ceo retail Bert van Dam van Phone House liet in het maartnummer van RetailTrends weten dat niet iedereen in de telecombranche de stap om merkfabrikanten te helpen met retailen begrijpt. Voor moederconcern Carphone Warehouse is het volgens hem echter ‘gebruikelijk om grenzeloos te opereren’.

Reacties