Fossil en Massimo Dutti openen in Amstelveen

Moderetailers Fossil en Massimo Dutti hebben een contract ondertekend voor de opening van winkels in het vernieuwde Stadshart Amstelveen. De winkelopening van de vierde Fossil Store in Nederland staat gepland voor 2 mei en ook de vijfde winkel van Inditex-dochter Massimo Dutti opent nog voor de zomer.

De winkel van Fossil is 95 vierkante meter groot. Het Amerikaanse modemerk beschikt wereldwijd over bijna vierhonderd winkels, waaronder in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Massimo Dutti krijgt de beschikking over een pand met 538 vierkante meter oppervlakte. In de winkel wordt zowel de heren- als damescollectie verkocht. Het zustermerk van Zara beschikt over ruim zeshonderd winkels in 65 landen.

De winkel van Massimo Dutti krijgt een pui van dubbele hoogte om de identiteit van het merk extra goed tot uitdrukking te laten komen. Deze ‘iconic shopfront’ maakt onderdeel uit van de redesignstrategie van vastgoedeigenaar Unibail-Rodamco. Ook andere retailers in het winkelcentrum hebben de beschikking gekregen over een grotere winkelpui. Daarnaast zijn verschillende retailers in het winkelcentrum verschoven. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!