WAAR opent drie winkels dankzij crowdfunding

Cadeauwinkel WAAR kan na een succesvolle crowdfundingcampagne drie nieuwe winkels openen. De duurzame cadeauwinkels, waar producten uit de hele wereld worden verkocht, worden deels gefinancierd door het publiek zelf. De laatste inzamelingscampagne, die eind vorig jaar werd opgezet, leverde zoveel op, dat WAAR twee winkels meer kan openen dan verwacht.

Na vijf dagen was het doelbedrag van 25 duizend euro al bereikt. Na zestig dagen stond de teller op ruim 83 duizend euro. De elfde en twaalfde vestiging zullen deze maand hun deuren openen in Citymall Almere en Stadshart Zoetermeer, beiden onderdeel van Unibail-Rodamco. “Een winkel die pas opent als het publiek er brood in ziet, dat moet wel een succes worden”, aldus een woordvoerder. Waar de dertiende winkel wordt geopend is nog niet bekend.

Alle producten in de collectie van WAAR hebben een duurzaamheidskeurmerk. Ook in de winkel zelf staat duurzaamheid centraal. Zo wordt er gebruikgemaakt van FSC-hout en gerecycled karton voor de inrichting en worden de cadeaus ingepakt in recycled en fairtrade papier.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends