Blokker Holding lanceert vernieuwde winkelformules

Blokker Holding focust op de vernieuwing van zijn winkelformules Blokker, Leen Bakker en Tuincentrum Overvecht. Daarnaast wordt de nieuwe formule van Xenos wegens succes uitgerold. Dat laat secretaris Peter Krenn van het retailconcern weten aan RetailNews.

Winkelketen Blokker beschikt vanaf augustus over de eerste pilotwinkels van een vernieuwde formule. Hoe de vernieuwde winkel er uit komt te zien, kan Krenn nog niet zeggen. “De winkels van Blokker krijgen net als die van Big Bazar een facelift”, stelt hij. De discounter lanceerde begin april al zijn nieuwe winkelformule in de Amsterdamse Kalverstraat.

Ook de formules Leen Bakker en Tuincentrum Overvecht testen een nieuwe formule. Zo is een vestiging van de laatstgenoemde keten in Beuningen omgebouwd naar BloomBird. De woonwinkelketen draait momenteel proef met een nieuw concept in zijn winkels in Epe en Almelo.

De investeringen zijn nodig om de winkelformules sterker uit de crisis te laten komen, zegt bestuursvoorzitter Roland Palmer. Het afgelopen boekjaar zetten alle winkelketens gezamenlijk vier procent minder om, terwijl de winst met vijf procent achteruit ging.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!