Selfridges opnieuw ’s werelds beste warenhuis

Het Britse Selfridges is vorige week voor de derde keer uitgeroepen tot beste warenhuis ter wereld. De warenhuisketen won de tweejaarlijks uitgereikte award ook in 2010 en 2012 en kroont zicht daarmee voor de derde keer op rij als beste.

De prijs werd uitgereikt op de Global Department Store Summit van brancheorganisatie Intercontinental Group of Department Stores (Igds) in Singapore. Voor de onderscheiding werden de klantenservice en instore experience van genomineerden beoordeeld. Daarnaast moesten de retailers inzicht geven in hun boekhouding.

“We hebben geweldige jaren achter de rug sinds de eerste prijs”, zegt directeur Anne Pitcher van Selfridges. “We raken hierdoor nog gemotiveerder om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en consumenten een bijzondere winkelervaring te bieden.”

Selfridges is in handen van de Selfridges Group. Sinds 2010 is warenhuisketen de Bijenkorf van dezelfde eigenaar. De Selfridges Group investeert de komende jaren ruim tweehonderd miljoen euro om van de Bijenkorf een premiumstore te maken. De vestigingen in onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht worden hiervoor omgebouwd tot flagshipstore. Tegelijkertijd wordt het merkenportfolio uitgebreid.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!