PLUS test slager op winkelvloer

Supermarktketen PLUS houdt een pilot met een ambachtelijke slager op de winkelvloer. Een slager met vakkennis op de winkelvloer geeft volgens de keten de mogelijkheid klanten beter te informeren en adviseren.

De proef is onderdeel van de stapsgewijze vernieuwing van de vlees- en broodafdelingen van alle PLUS-winkels. Met de vernieuwde broodafdeling wil de keten zijn ambachtelijke, rustieke broden nadrukkelijker positioneren.

Het assortiment van de vleeswarenafdeling wordt uitgebreid van dertien naar 35 soorten. Daarnaast volgen alle medewerkers van deze afdeling een training, om klanten beter te kunnen adviseren bij het maken van keuzes, aldus PLUS.

Het concern wil met de wijzigingen inspelen op de toenemende behoefte van consumenten om te weten waar producten vandaag komen en hoe ze worden geproduceerd, laat de supermarktketen weten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!