Bol.com verkozen tot meest innovatieve webwinkel van Europa

Bol.com heeft tijdens de Global E-commerce Summit in Barcelona The Entrepreneurial Award in ontvangst genomen. De zilveren en bronzen Entrepreneurial Awards gingen naar respectievelijk het Britse Worldstores.co.uk en het Franse Lexception.com.

Bol.com verdient de onderscheiding volgens de vakjury vanwege zijn ‘opvallende, innovatieve bedrijfsvoering en ondernemerschap’. “Het bedrijf heeft zich elk jaar opnieuw uitgevonden”, stelt de jury. Onder meer het besluit om het platform open te stellen voor concurrenten oogstte lof.

"Het is een enorme eer om te midden van zoveel succesvolle en ondernemende landenwinnaars door de jury als meest innovatieve en ondernemende webwinkel van Europa te worden gekroond”, zegt directeur Daniël Ropers van bol.com.

Naast de Entrepreneurial Award werden de Omnichannel en Pure Player Award uitgereikt. De gouden Omnichannel Award ging naar Tesco. M&S en Bolia.com wonnen respectievelijk zilver en brons. De gouden Pure Player Award is gewonnen door Asos. Amazon.com nam de zilveren award in ontvangst. Net–a–Porter won de derde prijs.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!