Haagse boekwinkel zint op winkel met AH

Boekenretailer Paagman wil een boekwinkel combineren met een vestiging van Albert Heijn. De Haagse boekwinkel heeft hiervoor plannen gemaakt, meldt FoodClicks.

De combinatie is mogelijk omdat Paagman een pand aan de Willem de Zwijgerlaan verhuurt dat AH gaat betrekken. De vestiging zou in 2015 zijn deuren moeten openen.

Het AH-filiaal zou minder dan vijfhonderd vierkante meter beslaan en een assortiment met ‘hogere kwaliteitsproducten’ voeren. De winkel moet zowel een entree krijgen aan de Willem de Zwijgerlaan als in de boekenwinkel.

De boekwinkel hoopt met deze samenwerking meer klanten te trekken, laten eigenaren Fabian en Nadine Paagman via een toelichting weten aan buurtbewoners. De veranderende markt vergt volgens hen een kritische blik op het bestaande winkelconcept en de organisatie.

Paagman verkoopt naast boeken muziekproducten en kantoor- en cadeauartikelen. De retailer beschikt daarnaast met Kicking Horse Café over een horeca-concept. In maart nam de boekwinkel de Haagse vestiging van het failliete Polare aan de Spuispraat over.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!