VakantieXperts benoemt Van Eijden tot nieuwe directeur

Cor van Eijden is aangesteld als nieuwe directeur van reisbureauketen VakantieXperts. Hij volgt oprichters Hans Holterman en Diederieke Alferink op, die bij de fusie met D-reizen onder de paraplu van het Duitse concern Raiffeisen Touristik Group (RTG) opstapten.

Holterman en Alferink verkochten hun 37,5 procent van de aandelen aan RTG. Het nieuwe reisbedrijf staat onder leiding van voormalig D-reizen-directeur Will van den Hoogen. Zijn positie bij D-reizen werd onlangs ingenomen door voormalig Polare-directeur Jan van de Wouw. Na de krachtenbundeling is een organisatie ontstaan met meer dan vijfhonderd reiswinkels, goed voor circa de helft van de Nederlandse reisbranche.

Van Eijden stond jarenlang aan het hoofd van de reisbureaus van Globe, onderdeel van het vorig jaar failliet verklaarde Oad. Na de overname van 81 winkels door D-reizen, ging hij bij die keten aan de slag om de overgang te begeleiden. Bij VakantieXperts krijgt hij de taak de nieuwe strategie binnen de eigen organisatie te implementeren en verder uit te bouwen. Dat moet leiden tot een herkenbare en heldere positionering van het merk bij de consument.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!