Topman weg na fusie D-reizen en VakantieXperts

Will van den Hoogen vertrekt op 1 februari als directeur van reisorganisatie D-RT Groep. Dat meldt TravelPro op basis van een interne mededeling. D-RT Groep is deze maand opgericht na een fusie tussen reisbureauketens D-reizen en VakantieXperts.

Van den Hoogen werd als directeur van D-reizen benoemd tot voorzitter van de nieuwe organisatie, dat onder de vlag van het Duitse concern Raffeisen Touristik Group opereert. Ook de overgenomen winkels van Globe en Thomas Cook zijn onderdeel van de D-RT Groep.

Nu de opstartfase is afgerond heeft de raad van commissarissen Don Kaspers als nieuwe ceo benoemd. Kaspers werd afgelopen oktober nog aangesteld als directeur van VakantieXperts.

De reisorganisatie beschikt over bijna vijfhonderd vestigingen in ons land. Over drie jaar zullen daar nog 350 van over zijn, stelde Van den Hoogen in oktober. Verliesgevende winkels worden volgens hem zonder pardon gesloten. Als gevolg van de reorganisatiekosten werden vorig jaar rode cijfers geschreven. Dit jaar moet de reisorganisatie volgens de scheidend directeur orde op zaken stellen om gezond de toekomst in te kunnen gaan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!