Burger King geeft klanten kijkje in keuken

Duitse klanten van fastfoodketen Burger King mogen een blik achter de schermen werpen. In mei liet een televisieprogramma van het Duitse RTL zien hoe werknemers van de keten de hygiënevoorschriften aan hun laars lapten. Met de bezoekjes aan de keuken wil Burger King laten zien dat de kwaliteits- en hygiënestandaarden in zijn keukens worden nageleefd.

In de undercover reportage was te zien hoe sommige werknemers na het schoonmaken van de toiletten in de keuken met hun blote handen aan het werk gingen. Ook werd voedsel dat al te lang in de warme keuken stond, voorzien van nieuwe etiketten. Het personeel van de betreffende franchisenemers hebben inmiddels trainingen gevolgd om zich te laten bijscholen.

Klanten zijn van 15 tot en met 17 augustus uitgenodigd in de keukens van de fastfoodketen. Via de Duitse website van Burger King kunnen gasten zich voor de rondleiding aanmelden, zo vertelt de keten in een televisiespotje. Burger King telt zo’n zevenhonderd vestigingen in Duitsland.


Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!