Delhaize opent eerste stationswinkel met NS

Delhaize heeft op Centraal Station Antwerpen zijn eerste Shop & Go-filiaal volgens een vernieuwd winkelconcept geopend. De gemakswinkel van zeventig vierkante meter biedt onder meer verse kant-en-klaar maaltijden, verse sappen en soepen.

De Belgische supermarktketen werkt voor de nieuwe Shop & Go-vestigingen samen met de Nederlandse Spoorwegen, die in ons land verschillende filialen van AH to go exploiteert. Langs snelwegen en in drukke winkelstraten waren al verschillende Shop & Go-winkels te vinden, die nog zijn ingericht volgens het eerdere concept. Er staat al een tweede vestiging op Antwerpen Centraal op de planning.

De nieuwe Shop & Go-winkel is onderverdeeld in de categorieën ‘meteen opeten’, ‘meteen opsmeren’, ‘meteen opwarmen’ en ‘meteen bereiden’. Het filiaal is doordeweeks geopend van half zeven ‘s ochtends tot acht uur ‘s avonds. Op zaterdag kan men van acht uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds bij de winkel terecht en op zon- en feestdagen is Shop & Go open van negen tot zes.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends