Inpromatter voorziet winkelpand van videocontent

De Nederlandse startup Inpromatter zet winkelpanden in als beeldscherm voor videocontent. Inpromatter heeft een technologie ontwikkeld die iedere locatie geschikt maakt voor videovertoning.

De technologie stelt hen in staat om zowel overdag als in de avond en nacht content te laten zien aan passerende consumenten. De techniek is toepasbaar op elk vlak oppervlak, waardoor een grote raampartij of gevel ingezet kan worden als screen. Bij ramen is ook projectie van binnenuit mogelijk, waardoor de vertoning van de content onbeperkt kan worden toegepast.

Winkelruimten worden vaker uitgerust met technologische toepassingen. Zo projecteert H&M in zijn Amsterdamse flagshipstore een hologram in de etalage en worden in de etalges speakers geïntegreerd. Die zetten met behulp van maximaal vier microntrillingen het dubbelglas om in luidsprekers. Schoenenretailer vanHaren integreerde dezelfde toepassing in de etalage van zijn flagshipstores in Amsterdam en Breda. In Engeland maken winkelketens als Gap, Benetton, Selfridges, Marks & Spencer en Harrods al gebruik van de speakers in hun etalage. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!