Eindhoven krijgt Spar University-filiaal

De campus van de Technische Universiteit Eindhoven krijgt volgend jaar een studentenwinkel van Spar. Het filiaal van Spar University opent in april op de begane grond van het nieuwe gebouw FLUX. Dat heeft de universiteit maandag bekendgemaakt.

In de winkel is net als in andere vestigingen van Spar University geen plek voor een traditionele kassa, maar alleen voor self-checkout-balies. Klanten kunnen er terecht voor enkele duizenden producten, voornamelijk lunch- en koffieproducten, gezonde producten als verse sappen en ter plekke afgebakken brood.

De universiteit heeft voor de formule van Spar gekozen, omdat die in tegenstelling tot andere retailers een studentenformule heeft. Daarnaast heeft Spar University zich volgens het College van Bestuur bewezen op de campus in Rotterdam en Utrecht.

De winkel in Eindhoven krijgt de beschikking over zo’n 130 vierkante meter en moet mensen die op de campus willen eten meer keuze bieden. Studenten en medewerkers kunnen vooralsnog alleen bij de vaste cateraar in de kantines terecht. Daarnaast wordt de supermarkt geopend met het oog de circa zeshonderd woningen, die de komende jaren op de campus gebouwd worden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!