Intratuin strikt algemeen directeur van Ranzijn

Peter Paul Kleinbussink is door de raad van commissarissen van Intratuin benoemd tot algemeen directeur. Hij volgt Henk Sterk op, die al enige tijd bij de tuincentrumketen is vertrokken. Dat laat een woordvoerder van de retailer weten aan RetailNews.

Intratuin wordt momenteel geleid door een tweekoppige interim-directie. Peter Paul Kleinbussink gaat met ingang van 1 december 2014 bij Intratuin aan de slag. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, het verder verstevigen van de marktpositie en voor de strategische- en formuleontwikkeling van Intratuin Holding.

Kleinbussink is sinds 2010 in dienst als algemeen directeur van Ranzijn tuin & dier. Destijds kwam hij als medeoprichter en algemeen directeur over van Life & Garden. Tussen 1990 en 2000 was hij al in diverse functies werkzaam bij Intratuin.

Intratuin is een franchiseformule met 59 vestigingen, waaronder vijf in België. Drie winkels gaan komend voorjaar om naar de nieuwe formule Praxis Tuincentrum van de gelijknamige doe-het-zelfketen, zo werd eerder deze maand bekend.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!