Nieuwe mobiele spaarapp met beacontechnologie

De nieuwe Nederlandse mobiele spaarapplicatie Shop & Spaar wordt deze maand gelanceerd. Met de app kunnen consumenten via hun smartphone punten sparen bij aangesloten winkels en horecagelegenheden.

Shop & Spaar maakt gebruik van de iBeacon-technologie van Apple. Hierdoor kunnen klanten punten sparen en verkrijgen ondernemers tegelijkertijd diverse klantinzichten. Bijvoorbeeld informatie over uit welke wijk klanten komen, welke interesses ze hebben en hoe lang klanten in de winkel blijven. Dit biedt retailers de mogelijkheid gerichte aanbiedingen te doen en beter in te spelen op behoeftes van de klant. De klant spaart met de app voor punten die bij aangesloten winkels en horeca kunnen worden ingeleverd.

Om mee te doen aan Shop & Spaar dienen consumenten een speciale app te downloaden. Deze zoekt automatisch verbinding met de beacon die ondernemers in hun winkel of restaurant geplaatst hebben wanneer zij de winkel betreden. De technologie zorgt ervoor dat punten direct op het account van de klant worden bijgeschreven. Welke winkeliers deelnemen is nog niet bekendgemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!