Phone House voorziet winkels van outletzone

Phone House richt de komende weken tien vestigingen in met een zogenoemde Outlet Zone. Daarin zijn zowel tweedehands telefoons als telefoons met een beschadigde verpakking of restpartijen te koop. Dat laat de Nederlandse telecomretailer woensdag weten.

Phone House wil dat iedereen in Nederland een smartphone kan betalen, zegt managing director Eric-Jan Doorenbosch. “Vanuit dat idee is de Outlet Zone ontstaan.” De nieuwe zone richt zich volgens hem met dezelfde service en garantie op mensen die niet al te veel geld willen uitgeven.

De tweedehands telefoons zijn volledig nagekeken, schoongemaakt en geüpdatet met de laatst mogelijke software. De korting voor deze ‘Zo Goed Als Nieuwe’ telefoons loopt volgens de retailer op tot veertig procent ten opzichte van de nieuwprijs. Het overige aanbod krijgt de naam ‘Buitenkansjes’ en is gemiddeld 25 procent goedkoper.

In eerste instantie worden tien van de bijna 250 vestigingen in ons land van een outletzone voorzien. Daaronder zijn onder meer winkels in Almere, Arnhem, Den Haag, Enschede en Zwolle. De telecomretailer heeft tevens een nieuwe tab aan zijn webwinkel toegevoegd, zodat klanten ook daar de Outlet Zone kunnen bezoeken. In de winkels blijven daarnaast de nieuwste telefoons verkrijgbaar, terwijl ook de reguliere aanbiedingen van Phone House gelden.

De opening van de Outlet Zone valt samen met de lopende reorganisatie bij Phone House. Afgelopen zomer maakte de winkelketen bekend vijftig filialen en circa tweehonderd fulltime arbeidsplaatsen te schrappen, als gevolg van zijn transitie naar een omnichannel formule.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!