Lincherie integreert bodyscanner in passpiegel

Lincherie introduceert een 3D-meettechnologie in de spiegel van zijn paskamer in zijn Amsterdamse vestiging. Daardoor kunnen klanten van de lingeriewinkel in een oogopslag hun exacte behamaat zien, zo meldt NU.nl.

De bodyscanner is geïntegreerd in de digitale spiegel in de paskamer en maakt binnen een minuut 140 metingen van het bovenlichaam. Vervolgens wordt volgens Lincherie een accurate bepaling van de behamaat gegeven, waardoor winkelpersoneel er niet langer aan te pas hoeft te komen. Daarnaast geeft de spiegel informatie over welke passende merken en modellen in de winkel voorradig zijn.

De klant kan verder foto’s maken met de spiegel om verschillende beha’s met elkaar te vergelijken. Die worden echter niet opgeslagen, zo benadrukt Lincherie. Alleen de meetgegevens worden bij toestemming van de klant opgeslagen voor een eventueel volgend bezoek.

De eerste passpiegel met bodyscanner is te zien in zijn Amsterdamse winkel aan het Gelderlandplein. Lincherie heeft inmiddels patent aangevraagd voor de 3D-spiegel.

Lincherie liet eind vorig jaar in RetailTrends al weten de paskamer heilig te verklaren. De pasruimte, die een kwart van de winkel beslaat, is volgens operations manager retail Kris Lamberts dé pijler van het concept. “Als klanten voor het eerst onze paskamer zien, is dat echt een 'wow'-moment.”

Bekijk foto's van de digitale passpiegel op onze Facebook-pagina.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!