EBay schrapt snelle bezorgservice

EBay heeft de mobiele applicatie van zijn sameday-deliveryservice eBay Now teruggetrokken. De Amerikaanse etailer bood consumenten daarmee de mogelijkheid om bestellingen bij lokale ketens voor vijf dollar binnen een uur te ontvangen.

De bezorgdienst werkte samen met grote retailers als Home Depot, Macy’s, Target en Urban Outfitters. De app wordt nu geïntegreerd in de app en website van eBay zelf, stelt een woordvoerder. Topman Tom Allason liet onlangs echter al weten dat eBay zich meer gaat richten op verkopers met minder dan honderdduizend dollar omzet per jaar en daarom zijn bezorgprogramma onder handen neemt.

EBay nam vorig jaar nog de same day delivery-service en Britse start-up Shutl over, waarmee de strategie ‘vandaag besteld, vandaag geleverd’ verder uitgebreid moest worden. Met de overname van Shutl moest eBay Now tegen het eind van dit jaar beschikbaar zijn in 25 steden, waaronder Londen. De bezorgdienst was tot dit weekend echter alleen uitgerold naar San Francisco, New York, Chicago en Dallas.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!