Doorstart voor nog drie winkels Thom Broekman

De exploitatie van drie vestigingen van Thom Broekman en De Rode Winkel komt in handen van twee partijen. Daarmee komt het aantal doorgestarte winkels van het failliete modeconcern op acht.

De vestiging in Woerden is overgenomen door mannenmodeketen Only for Men, dat daar onlangs al een pop-up store opende. De twee andere winkels in Nieuwegein en Wageningen zijn overgenomen door jeansketen The Stone. The Stone heeft volgens de curator een optie op nog twee winkels. Daarover zijn momenteel gesprekken gaande met de verhuuders. Doel van deze gesprekken is om de huurprijzen op een meer realistisch niveau te krijgen, aldus de curator. Zodra hier overeenstemming over bereikt is, gaat de curator over tot de verkoop van de resterende activa, die vooral uit winkelinventarissen bestaan. 

Eerder werd al bekend dat de drie Utrechtse vestigingen van Thom Broekman en De Rode Winkel een doorstart maken onder de hoede van oud-directeur Tom Broekman. Daarnaast kwamen de vestigingen in Haarlem en Bussum in handen van de start-up Marc Edwards.

Thom Broekman en De Rode Winkel waren onderdeel van Profoss Nederland en werden in januari failliet verklaard. Thom Broekman beschikt over elf vestigingen, terwijl jeansketen De Rode Winkel acht winkels heeft.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!