Vanmoof opent vier nieuwe flagshipstores

Het Nederlandse stadsfietsenconcept Vanmoof opent in Amsterdam de eerste in een reeks nieuwe flagshipstores. In 2013 opende in de hoofdstad al een fietsenwinkel onder de naam Vanmoof Home. Deze vestiging is uitgebreid naar een eerste vlaggenschip en opent op 30 april zijn deuren, vertelt een woordvoerder aan RetailNews.

Consumenten kunnen in de winkel kennismaken met de producten en koffie drinken in de koffiebar. In de aangelegen drive-in voeren zogenoemde bike doctors reparaties uit. Vanmoof opent binnenkort ook flagshipstores in Osaka, Singapore en Taipei.

Vanmoof is in 2009 opgericht door de Nederlandse broers Ties en Taco Carlier en is inmiddels in meer dan veertig landen actief. De producent wijzigt eind deze maand zijn distributie door zijn fietsen alleen nog online en in brand stores te verkopen. Door de tussenhandel te schrappen kan Vanmoof naar eigen zeggen beter en sneller inspelen op klantbehoeften. "Onze klanten zijn specialisten, consumenten met een duidelijke mening over de producten die zij aanschaffen. Die mening horen wij graag uit eerste bron", aldus ceo Taco Carlier.

Bekijk op RetailWatching hoe de Amsterdamse flagshipstore van Vanmoof eruitziet. 

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!